Openingsconcert Pelgrim Harbour

vrijdag 21 juni 2019 20:15 - 23:00

Als start van het Festival dat doorloopt tot in september wordt er een concert gegeven in de Pelgrimvaderskerk door verschillende muzikanten samen met het opera en theater gezelschap INTORNO en het Christelijk Gemengd Koor "Delfshaven".

Intorno zal muziek en zang laten horen van Jacob Obrecht.

Het CGK Delfshaven zal onder andere Hallelujah van Cohen zingen als ook enkele bewerkingen van gezangen uit het liedboek van de kerken.

Dit in afwisseling van mooie instrumentale stukken door clavecimbel, piano, orgel en fluit.

klik hier voor KAARTEN VOOR DIT EVENEMENT

De liederen van TOEN geven het gevoel weer van een tijd dat er nog geen social media was en nog geen krant. Een tijd waarin de madrigalen een prima vorm van kunst waren om verhalen door te geven.

NU kunnen de meeste mensen lezen en heeft bijna iedereen social media om met elkaar informatie uit te wisselen. Ook nu geven we nog boodschappen door, met nieuwe liederen als kunstvorm. Of dit nu wel of niet religieuze nummers zijn als ook instrumentaal.

Er zal voor ieder wat wils zijn.

Tot slot is er ruim de tijd voor ‘MEET & GREET’ onder het genot van een drankje.

Kennis maken met de muzikanten en zangers? klik hier