Orgelconcert

zaterdag 13 juli 2019 15:00 - 16:00

“Wensconcert” – door Gerard van der Zijden (orgel).

Dit zomerse zaterdagmiddagconcert is alweer het laatste in de concertserie 2018-2019. We kijken terug op gevarieerde, goed bezochte concerten. Kerkelijke hoogtijdagen en wereldlijke feestdagen werden muzikaal gevierd met composities van bekende en onbekende componisten, uit Delfshaven of van ver weg, van eeuwen terug of hedendaags. Alle instrumenten in de kerk werden benut. Soms waren er gast-solisten. Het was elke keer weer een feestje.

Zou u een bepaald werk nóg eens willen horen? Of zou u graag uw eigen favoriete muziek door Gerard van der Zijden horen spelen, of een improvisatie op een lied wat veel voor u betekent? Dat kan!
Het is traditie dat de jaarlijkse afsluiting voor de zomer een wensconcert betreft waarbij het publiek de speellijst bepaalt.
Als u uw favoriete muziekstuk voor 6 juli doorgeeft via info@gerardvanderzijden.nl zal Gerard van der Zijden uit de verzoeken een mooi programma samenstellen en speciaal voor u spelen.

Een toelichting op het programma wordt voorafgaand aan het concert gegeven.

De toegang voor dit concert is gratis, u kunt uw vrijwillige bijdrage bij de uitgang deponeren. Met als richtlijn een bedrag van € 5.00 kunnen we de zaterdag-/zondagmiddagconcerten continueren. Er is iets te drinken bij het napraten na afloop.

Direct na dit concert zal de opening van het Stiltecentrum in de kerk plaatsvinden.
Van harte welkom!