Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk is in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen.

Zaterdag 14 mei
*) Vrijdag 3 juni
*) Zaterdag 4 juni

*) Speciaal voor Rotterdam Architectuur Maand zetten kerken, synagogen, tempels en moskeeën hun deuren wagenwijd open van 27 mei t/m 4 juni. Met plezier doen wij op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni mee aan Heilige Huisjes Rotterdam.

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Voor het boeken van een rondleiding verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.

Interessante links

Boeken van een wandeling door Historisch Delfshaven? Klik hier

De "Stichting Rotterdam is vele dorpen" https://srivd.nl heeft verschillende leuke en interessante rondleidingen langs cultureel erfgoed opgezet.