Kerk-zaal

De Kerkzaal

De kerkzaal is via de ingang onder de toren aan de Aelbrechtskolk te betreden. De overige zalen zijn in combinatie met de kerkzaal te huren. De samenstelling is sterk afhankelijk van het evenement dat plaatsvindt.

Kenmerken:

• Zitplaatsen tot 350 personen.¬†Diverse opstellingen mogelijk geheel naar eigen wens.
  • Zeer sfeervol. In de kerk is verlichting met koperen kroonluchters; deze verlichting kan gedimd worden.
  • De koorruimte voorin de kerk kan vanuit de plafondbalken extra worden aangelicht.
  • Prachtige klank. Bijzonder goede akoestiek en daardoor uitermate geschikt voor klassieke muziek, in het bijzonder voor kleinschalige instrumentale en vocale uitvoeringen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de het aanwezig Batz-orgel en of de concert vleugel.
  • Lekker warm. Het kerkgebouw beschikt over centrale verwarming met vloerverwarming in het middenschip.
  • Rolstoelvriendelijk. Geschikt voor mindervaliden.

Te gebruiken voor:

• Trouwerij