O. Festival for Opera. Music. Theatre.

zaterdag 27 mei 2023 13:00 - 13:40

First Dates: Melissa Fortes X Arnout Lems

Multidisciplinaire zangeres X veelzijdige bariton

Melissa Fortes X Arnout Lems

Melissa Fortes is een kleurrijke multidisciplinaire artiest: zangeres, actrice, songwriter en maker. Ze houdt ervan om verschillende stijlen te mixen en samen te brengen. Dat hoor en zie je terug in haar muziek, videoclips en kleurrijke en eclectische verschijning. Haar sound kan je het beste omschrijven als zomers, liefdevol, ziel rakend en uplifting. Een heerlijke bries op een zonnige zondagmiddag. Melissa heeft met verschillende grote artiesten gewerkt en getoerd in Kaapverdië, Angola, Mozambique, Amerika en Europa. Ze werkte o.a. samen met Nelson Freitas, Dino D’Santiago, William Araujo, Livity, Boddhi Satva en Gregor Salto.

Bariton/regisseur Arnout Lems behaalde in 2002 een Master aan het Koninklijk Conservatorium bij Sasja Hunnego, Diane Forlano en Christina Deutekom. In datzelfde jaar studeerde hij af in Metz bij Udo Reinemann. Arnout Lems bouwde een grote expertise op in zowel hedendaagse als in renaissancemuziek. Hij trad in het verleden op met Cappella Pratensis en het Egidiuskwartet. Nu legt hij zich toe op opera en hedendaags muziektheater. Hij werkte onder meer met het ensemble Silbersee (voorheen VocaalLAB), Noord-Nederlands Orkest, Orkest De Volharding, Cobla La Principal d’Amsterdam, het Doelenensemble, Klangart Berlin, Les Percussions de Strasbourg, ICTUS Ensemble Brussel, Neue Vocalsolisten Stuttgart en het Nederlands Bachensemble.

Over First Dates
Met First Dates koppelt O. zangers uit verschillende muzikale werelden aan elkaar en daagt hen uit om voor het eerst samen op te treden. Zij ontmoeten elkaar op een inspirerende plek en zullen zichzelf, maar ook jou als bezoeker, verbazen. En wie weet leidt zo’n eerste encounter wel tot meer… Spannend voor muzikanten en publiek wordt het sowieso!

KOOP Tickets

zaterdag 27 mei 2023 13:00 - 13:40
Locatie: Pelgrimvaderskerk
• Let op reistijd en overlap van voorstellingen bij het bestellen van tickets. Reken een pauze van minimaal 30 minuten, ook bij voorstellingen op dezelfde locatie.
• Misschien vind je een dagticket interessant? klik hier

Comments are closed.