Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk is in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is of wanneer we weinig bezoekers verwachten vanwege weersomstandigheden. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen. Zaterdag 3 december Vrijdag 9 december Vrijdag 23 december Vrijdag 30 december Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Voor het boeken van een rondleiding door Delfshaven inclusief een bezoek aan de kerk verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam. Ook het Pool Café Delfshaven biedt een leuke wandeling door Delfshaven aan, echter zonder bezoek aan de kerk.