Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk is in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen.

Vrijdag 5 augustus
Zaterdag 6 augustus tijdens Ketels aan de Kade
Zaterdag 13 augustus
Vrijdag 19 augustus
Zaterdag 20 augustus
Vrijdag 26 augustus
Zaterdag 27 augustus

Op zaterdag 10 en zondag 11 september nemen we deel aan de Open Monumenten Dag 2022. Kom gerust een kijkje nemen.

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Voor het boeken van een rondleiding verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.

Interessante links

Boeken van een wandeling door Historisch Delfshaven? Klik hier

De "Stichting Rotterdam is vele dorpen" https://srivd.nl heeft verschillende leuke en interessante rondleidingen langs cultureel erfgoed opgezet.