Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk vindt in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag plaats van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is of wanneer we weinig bezoekers verwachten vanwege weersomstandigheden. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de links onder het kopje Rondleidingen.

Zaterdag 23 september
Vrijdag 29 september
Zaterdag 7 oktober
Vrijdag 27 oktober
Zaterdag 28 oktober
Vrijdag 3 november
Zaterdag 4 november
Vrijdag 10 november
Vrijdag 17 november
Zaterdag 18 november
Vrijdag 24 november

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Indien u speciaal met een groep een bezoek aan de kerk wilt boeken, kunt u op de link 'Boek een rondleiding' in het grijze vlak hiernaast klikken en het contactformulier invullen.

Voor het boeken van een rondleiding door Delfshaven inclusief een bezoek aan de kerk verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.