Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk vindt in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag plaats van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is of wanneer we weinig bezoekers verwachten vanwege weersomstandigheden. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen.

Zaterdag 4 februari
Zaterdag 11 februari
Vrijdag 17 februari
Zaterdag 25 februari

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Voor het boeken van een rondleiding door Delfshaven inclusief een bezoek aan de kerk verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.
Ook het Pool Café Delfshaven biedt een leuke wandeling door Delfshaven aan, echter zonder bezoek aan de kerk.