Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk vindt in principe elke week op vrijdagmiddag en/of zaterdagmiddag plaats van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is of wanneer we weinig bezoekers verwachten vanwege weersomstandigheden. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de links onder het kopje Rondleidingen.

Zaterdag 6 april
Zaterdag 20 april
Vrijdag 26 april

Bijzondere evenementen 2024
7, 8 en 9 juni 2024 - Heilige Huisjes Rotterdam
14 en 15 september 2024 - Open Monumentendag Rotterdam

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Indien u speciaal met een groep een bezoek aan de kerk wilt boeken, kunt u op de link 'Boek een rondleiding' in het grijze vlak hiernaast klikken en het contactformulier invullen.

Voor het boeken van een rondleiding door Delfshaven inclusief een bezoek aan de kerk verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.