Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk is in principe om de andere vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag wanneer de kerk niet verhuurd is, en afhankelijk van de beschikbaarheid van gastheren en gastvrouwen om u te ontvangen en rond te leiden. De hier vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Als u speciaal met een groep langs wilt komen verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen.

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Openingstijd: van 12.00 - 16.00 uur

Rondleiding

Klik hier voor boeken rondleiding buiten de openingstijden of als u met een grote groep komt. Rondleidingen zijn mogelijk in meerdere talen.

In de Ankie Verbeek-Ohr zaal is een permanente tentoonstelling over de historie van de Pilgrimfathers.

Op deze website kunt u alvast een indruk krijgen van deze historische kerk en haar interieur.

Interessante links

Boeken van een wandeling door Historisch Delfshaven? Klik hier

De "Stichting Rotterdam is vele dorpen" http://srivd.nl heeft verschillende leuke en interessante rondleidingen langs cultureel erfgoed opgezet.

Gratis Evenementen