Open Kerk

Openingstijden

Open Kerk is in principe elke vrijdagmiddag en elke zaterdagmiddag van ca. 12:00 uur tot 16:00 uur, tenzij de kerk verhuurd is. De hieronder vermelde data kunnen op het laatste moment wijzigen, wij hopen dat u hiervoor begrip hebt. Indien u speciaal met een groep langs wilt komen, verdient het aanbeveling om een aparte afspraak te maken. Zie de link onder het kopje Rondleidingen.

Vrijdag 16 september
Vrijdag 23 september
Zaterdag 24 september

Vrijdag 7 oktober, inclusief inloopconcert van Vocaal Ensemble Kralingen van 14:30 tot 15:15 uur
Vrijdag 14 oktober
Zaterdag 15 oktober
Vrijdag 21 oktober
Zaterdag 22 oktober
Vrijdag 28 oktober

Tot ziens in de Pelgrimvaderskerk!

Rondleidingen

Voor het boeken van een rondleiding door Delfshaven inclusief een bezoek aan de kerk verwijzen wij u graag door naar Gilde Rotterdam.

Ook het Pool Café Delfshaven biedt een leuke wandeling door Delfshaven aan, echter zonder bezoek aan de kerk.